søndag den 2. juni 2013

Same procedure as last year...

Eller "same procedure as every year" kunne man godt sige om C. Montana der også i år levede op til den forventede blomstring der snart fylder hele min Thuja.

På den ande side af udhuset har jeg også en Montana, denne er bare helt hvid hvor den i Thujaén er lys rosa.
 
 
forrige år såede jeg frø af Gudeblomst , Dodecatheon Meadia Alba"  og de spirede rigtig fint, blev priklet og groede pænt til hen på sommeren hvorefter de forsvandt. Jeg håbede at de blot var gået i hvile ligesom moderplanterne har for vane, men de kom ikke igen.
I år er har jeg igen priklet frøplanter og denne gang er de lidt større end sidst, så nu håber jeg de arter sig pænt.
 
  
 
Havehilsen
Ole
 

4 kommentarer:

 1. Hej Ole.Det ser da bare fantastisk ud med din Montana i din Thuja.Det kan da være at jeg vil "stjæle" din ide.God dag Jette

  SvarSlet
 2. Flot ser det ud med montanaen. Jeg har ladet mig fortælle, at thujaen ikke bryder sig om sådan en klatrende sag. Det må du kunne svare på, jeg har nemlig flere thujaer som jeg kunne tænke mig at pakke ind på samme måde.
  Mine gudeblomster spirer står stadig og ser ud som de har gjort hele tiden, der sker ikke en dyt hverken positivt eller negativt.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth.
   Jeg ved ikke om det betyder noget hvor stor/gammel thujaen er, men min har det fint med at blive pyntet.

   Havehilsen
   Ole

   Slet
 3. Det er godt nok en Montana der vil noget, skal jeg da lige love for. Det ser godt også i år. Jeg har åbenbart ikke gudeblomst i haven mere. Jeg havde en hvid og en cyklamen, men ingen af dem har vist sig i år. Det er meget mærkeligt.
  Til gengæld er vi godt med i kartoflerne i år. John tog nemlig affære, da jeg glemmer dem pga så meget andet!

  SvarSlet