søndag den 9. juni 2013

Skønhed og forfald

Silkerosen har blomstret som aldrig før. De store, tunge blomster har næsten lagt planten ned. Den megen regn som den fik umiddelbart før blomstringen satte ind, har sikkert gjort at den blev så stor og blomstrede så længe. 


Men nu er det altså ved at være slut for denne gang og så skal planten deles. Den er simpelthen blevet for stor der hvor den står og lige ved at kvæle min R. Bad Eilsen.


Så er det heldigt at bonderosen kan fortsætte med at give farve til bedet. De store fyldte blomsterhoveder står lige nu på kraftige stængler.


Også valmue "Princess Vivtoria Louise" giver farve i bedet.  Blomsten er ca. 15 cm stor. Den står desværre ikke så mange dage, men nye knopper står parat. På denne ene plante er der foreløbig 8 knopper.

  
Klematis "Warzawska Nike" som blev plantet sidste forår har også fået godt fat og sat en masse blomster af.  Den blev såmænd købt i Lidl for kr. 20,-

Havehilsen
Ole

2 kommentarer:

  1. Ja det var da billigt, jeg har ikke altid held med de billige fra Netto, men så er det godt jeg ikke har givet så meget for dem.
    Bonderosen er stor og flot, min har også været fin i år.

    SvarSlet
  2. Hej Ole.Skønne bonderoser og silkepæoner.Har også lige lagt dem på mint nye indlæg.De er bare så smukke,selv om de ikke varer så længe.
    God dag Jette

    SvarSlet