torsdag den 27. juni 2013

Totalt fejlplaceret - men ganske køn alligevel

Når man ikke læser ordentligt hvad der står på frøposerne,ja - så må man indstille sig på at flytte rundt på planterne bagefter.
Sådan gik det for mig. Jeg såede en ny Geranie, Pratense Victor Reiter jr. og da den skulle udplantes kiggede jeg blot på et par billeder og bestemte mig for at de skulle stå foran vandløbet til havebassinet.


Når jeg bagefter kigger lidt nøjere efter, kan jeg da godt se at den let bliver op til en meter.
Det samme skete med nogle akelejer. Ifølge leverandøren skulle det være dværgform, men sådan gik det altså ikke. Også de står lige foran vandløbet.

 
Stikkelsbærkiwién der står op ad drivhuset er vokset godt i år og har sat en masse blomster af så jeg glæder mig allerede til at smovse i friske frugter.
 


Til sidt et billede af rose "Compassion". Det er en klatrerose som jeg satte forrige år og i år skulle den gerne have fået så meget fat at den kan vokse op ad rosenbuen.


Havehilsen
Ole

4 kommentarer:

 1. Jeg lavede præcist det samme stunt med geranium splish splash sidste år. Compassion op ad rosenbuen bliver et smukt syn.

  SvarSlet
 2. Ja sådan kan det gå. Spændende med blomster i stikkelsbærkiwien. Jeg har også en Kiwi, men ikke stikkelsbær. Den har smukke blade, men jeg forventer ikke at se hverken blomster eller frugter på den. Compassion plantede vi i efteråret, foreløbig er det mest rådyrene, som har haft glæde af den, men der er vist en enkelt knop tilbage.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 3. Det med at flytte rundt... holder det nogensinde op?? ;) Trods alt er det dejligt at planten er køn, så skal den nok finde sin plads. Rosen er vel nok smuk, håber det lykkedes at få den lidt i vejret denne sommer.

  SvarSlet
 4. Hej Ole. Ja, det kender jeg også godt. Jeg tror aldrig man bliver færdig med at flytte rundt. Jeg har oplevet i mit staudebed, at nogle af planterne er forsvundet pga. frosten, men så er de andre til gengæld meget større end sidste år,så hullerne bliver fyldt ud alligevel. Måske vil jeg dog supplere med lidt nye frøplanter næste forår!

  SvarSlet