torsdag den 5. juni 2014

Pelargonietrappe, Akelejefrøstjerne, Trollius og lidt havebilleder

Foråret er bare gået travlhed i haven, en smuttur til Paris samt en ordentlig omgang forkølelse, så lysten til at skrive på bloggen har ikke været overvældende, men jeg har da læst med på de fleste sider.

Jeg har efterhånden fået samlet en del pelargonier og dermed også et problem med at få dem anbragt udendørs, men nu har jeg fundet en løsning der både gør det nemt at passe dem og samtidig et sted hvor de kan nydes.
 
Reolen er en af de billige fra Jem&Fix hvor hylderne er sat omvendt på og derefter skråtstillet  så planterne står mere frit. I bunden af hylderne er lagt et dobbelt lag af tilskårne spejdertæpper ( kr. 15,- på tilbud i Jysk).
Til sidst en gang grøn spraymaling. Voila!!

Akelejefrøstjernen er rigtig flot i år med sine sarte, dunede blomster.


Trollius leedebourii som jeg såede for  2 år siden har nu fået godt fat og vist sine dejlige, orangerøde blomster.

Denne dejlige Iris fandt jeg ene og forladt i en vejkant sidste år og selvfølgelig skulle den da med hjem i haven.
Til slut et par billeder fra havens bede.

Havehilsen
Ole

3 kommentarer:

 1. Hej Ole
  Det ser godt ud i din have. Flot reol du har fået lavet for en billig penge, det er godt, når du har så mange pelargonier, det ser godt ud. Din Trollius er rigtig fin.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 2. Ja det er virkelig et problem det med at plads til dem alle......det kender jeg så godt! Det er også en smuk hedera du har som baggrund for reolen!
  Det ser frodig ud i din have - kan jeg lige genkende en bunddække fra mig også?

  SvarSlet
 3. Hej Bente.
  Det er ganske rigtigt en plettet tvetand fra dig. Den breder sig lystigt flere steder i haven. Den er skøn i farverne både med og uden blomst.

  SvarSlet