onsdag den 16. oktober 2013

Nye pelargonier og stiklinger

Endelig fik jeg taget mig sammen til at besøge Bente, http://elmbjerg.blogspot.dk/ for at aflevere nogle af de stiklinger/planter jeg havde stillet i udsigt.
Det har ellers været sådan, at hver gang vi skulle til kbh., ja, så gik weekenden med familiebesøg.
Men denne gang lykkedes det altså at snige et par ekstra dage ind.
Nu gik jeg ikke tomhændet derfra. Bente klippede løs på næsten alle pelargonierne så jeg kørte derfra med over 20 forskellige.

   
Sådan så de ud efter at være blevet "klippet" til og pottet.  Jeg måtte have dem i bilen i 5 dage før jeg kunne ordne dem, men jeg tror de overlever alle sammen.'


P. Coral Spice blev sået i vinter og blomstrer for første gang. Skøn farve.
 

Her er hele planten, i godt selskab med P. Maverick Star, som også blev sået i vinter. Den er iøvrigt lige ved at gå i blomst også. Bemærk de mørke blade.

 
P. Mrs. Guilter
 
 
Havehilsen
Ole

4 kommentarer:

 1. Hej Ole
  Ja vi har jo hørt lidt om, at du var på besøg. Dejligt med fælles interesser, så I kan bytte. Du fik da noget med hjem, skal jeg love for, jeg er imponeret over, at det kunne holde sig 5 dage i bilen. Flotte ser de ud.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Ole. Herligt med gavmilde haveblogvenner og sikke en samling du fik med dig hjem. Jeg er også imponeret over, de kan se så sunde ud efter at have opholdt sig 5 dage i bilen. Dine egne såede pelargonier er godt nok skønne!

  SvarSlet
 3. Hej Ole.Fine stiklinger du fik med hjem til Bornholm.Har også besøgt Bente....og fået mange fine pelargonie med hjem.Dejligt med gavmilde bloggere.Mine stiklinger er vokset godt til i min udestue.
  God aften Jette

  SvarSlet
 4. Ja jeg var jo også glad for mit udbytte Ole!
  Vi skylder jo nok at fortælle, at stiklingerne blev sat i våd jord, så de kunne overleve de 5 dage i bilen!
  Jeg havde jo også et par dværgpelargonier, du skulle have haft stiklinger af.
  Nå men næste gang du kommer forbi, så kunne jeg godt tænke mig en stikling af din P. Maverick Star, den har nogle skønne blade.
  Ja ja Lolland eller Bornholm....du kom godt hjem og de overlevede alle!

  SvarSlet